Startsida Företaget Referenser Kontakt

Copyright Full-Fart AB  |  Design UNICOM MEDIA

Följ oss i Sociala Medier!

Telefon: 0140-210 58

Epost: info@full-fart.se

Adress: Landågatan 8, 57334 Tranås


Org. 556871-1294

Startsida Företaget Referenser Kontakt

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket vi är stolta över! Auktorisationen är en garanti för kunderna att den leverantör de anlitar är seriös, följer lagar och regler.

Skicka in ditt CV

Klicka Här!

Vinnare Årets Företagare!

Företagaren samarbetar med en rad olika företag och organisationer i regionen. Företagaren har utvecklat sitt företag och visar att man vågar satsa på nytänkande för att skapa mervärde för sina kunder och personal. Företagaren är mycket omtyckta bland sina kunder och personalen. Årets företagare i Tranås 2017 Full-fart AB.

Våra Samarbetspartners


Full-Fart AB har i flera år ett gott samarbete med några av vår regions

mest framgångsrika företag.

NoreliusBrangens Mark ABTvättcenterSkapa

Fler samarbetspartners kommer efter hand. Kontakta oss för att synas här.

Vidareutbildning/Utveckling

Belmir har nu breddat sin utbildning inom Trafikledning där han bla blir ansvarig för att dirigera  fordon samt inom BAS/U och  BAS/P certifiering.

Vi tar större ansvar!

ISO Certifiering    Företagspolicy

Stolta pristagare av Årets Nybyggare


Läs mer om vårt Nybyggarpris som delas ut av Stiftelsen IFS Rådgivningscentrumoch Almi Företagspartner.


Nya fräscha lokaler i Tranås

Full-Fart AB har köpt mark på 5000 kvm i Hubbarp i Tranås där vi bygger en hall på 500kvm med garage, lager samt kontor. Byggnationen påbörjas hösten 2017 och inflyttning sker under våren 2018.

Artikel

Vi har lärt oss att noggrannhet och att vara resultatinriktade är det som gör att ett jobb blir bra utfört. Ni beställer, vi jobbar! Full-Fart AB garanterar säkra och trygga arbeten med så hög kvalitet som möjligt till ett konkurrenskraftigt pris med en komplett lösning på era önskemål.


Full-Fart AB garanterar säkra och trygga arbeten med så hög kvalitet som möjligt till ett bra pris!


Företaget startades av Belmir och Sanda den 2:a Aug 2010. Samma år blev vi varslade från våra respektive jobb pga den stora finanskrisen. Vi kände att vi inte hade något att förlora därför startade vi ett företag inom bemanning och städ där vi hyrde ut oss själva. Det gick bra, så pass bra att vi började få förfrågningar på fler uppdrag än vad vi själva kunde klara av. Det var då vi gjorde vår första anställning inom städ. Allt eftersom ökade efterfrågan även på bemanning. Ju större vi blev desto mer satsade vi! Vi utökade med måleri, sedan hantverk, och till slut fastighetsskötsel. Idag är vi ca 30 anställda och vi fortsätter att växa! Nuvarande hyreslokaler har vi växt ur därför bygger vi egna och större lokaler. Inflyttningen sker under första kvartalet 2018

Vi blev årets nybyggare i Jönköpings län 2015 och kom tvåa i Sverige, vi fick äran att bli inbjudna för att träffa kungen i slottet i Stockholm där priset delades ut


Årets Nybyggare, Jönköpings län 2015


Full-fart AB lägger oerhört stort fokus på att lära sig kundens verksamhet för att på så sätt säkerställa leveranser av högsta kvalité. Och det har vi lyckats med hittills då alla kunder som vi har sedan starten är kvar hos oss.