Startsida Företaget Referenser Kontakt

Copyright Full-Fart AB  |  Design UNICOM MEDIA

Följ oss i Sociala Medier!

Telefon: 0140-210 58

Epost: info@full-fart.se

Adress: Landågatan 8, 57334 Tranås


Org. 556871-1294

Startsida Företaget Referenser Kontakt

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket vi är stolta över! Auktorisationen är en garanti för kunderna att den leverantör de anlitar är seriös, följer lagar och regler.

Skicka in ditt CV

Klicka Här!

Vi utgår från Tranås. Vårt mål är att alltid ge våra kunder bästa service med mycket hög kvalité.

Markarbete

Praktiskt kunnande från idé till verklighet

Man kan behöva hjälp då man ska bygga nytt eller anlägga en trädgård så kräver detta ett markarbete som är effektivt och professionellt.

TRÄDGÅRDSANLÄGGNING

När det blir dags att göra något åt uteplatsen eller totalrenovera tomten kan detta kräva ett omfattande markarbete. Beroende på vad som finns i marken måste man tänka på hur man gräver och vilka material som används för att fylla med. Vill du lägga marksten eller på andra sätt skapa en ny miljö i din trädgård så ska du givetvis ha full insyn i processen. Vi erbjuder skräddarsydda planer som är realistiska där det ändå finns plats för fantasi och innovation. Du behöver bara komma med en tanke eller idé om vad du skulle vilja göra så ger vi dig en uppfattning om tid och kostnad för arbetet.

DRÄNERING

Dränering av en existerande husgrund kan av många olika skäl bli nödvändig för att man ska kunna bo kvar i ett hus. Vi klarar av den här typen av markarbete och ser till att ditt hus skyddas mot fuktskador och översvämning. Med dräneringen så skapar vi en buffert mellan marken och ditt hus och ser till att överflödigt vatten leds bort. Vi tar även hand om efterarbetet i enlighet med dina instruktioner så att resultatet blir vackert och trivsamt. Med god kommunikation och tydlighet så är du med från start till mål i ditt markarbetesprojekt.

STOR ELLER LITEN TRÄDGÅRD

Det är mycket spännande att se vad man kan göra med en liten trädgård för att få den att kännas rymlig och trivsam. Många kan ha tankar omkring hur en liten mur, en fontän, eller en enkel gångväg skulle kunna förändra trädgården, men man kanske inte gör något åt saken för att det innebär så mycket arbete. Vi förstår vad du pratar om och vi kan hjälpa dig med det praktiska arbetet så att din dröm blir till verklighet. Vi kan hjälpa dig med arkitektritade trädgårdslandskap där du får vara med och bestämma hur det ska se ut.

Dessutom hjälper vi dig med

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt Kontakt

Röjning & Trädgårdsarbete

All-Service inom plantering och skogsvård

Vi utför bl.a. anläggning och skötsel av:

            (vi tillhandahåller våra egna redskap och maskiner)

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

-

Parkbänkar

Specialanpassad design!

Vi säljer bänkar till fastighetsbolag samt privata personer,

kontakta oss för pris.

Kontakt

Hantverk

Behöver ni hantverkare? Då har ni kommit rätt!

Behöver du en pålitlig och kunnig partner för att hjälpa dig med byggarbete? Låt oss göra jobbet! Snickeri, måleri/målning, olika typer av renovering och många andra byggtjänster erbjuder vi dig, oavsett om du är privatperson eller företagare. Tidseffektiv och miljövänlig approach är en förutsättning för stabila resultat. Individuellt intresse för kundens behov är en anledning till långsiktigt samarbete. Hos oss får du kvalitet, tillförlitlighet, flexibilitet och unika lösningar till rätt pris. Välj Full-fart AB – gör dina byggdrömmar verkliga!

Vi erbjuder det mesta inom byggnation:

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har ansvaret för skötsel

Och underhåll av brandlarms-

anläggningar

Målning

Exklusivt, nytt och färgrikt!

Full-fart AB utför måleritjänster över hela Jönköpings län. Vårt måleri är en del av "Exklusiv Städ och Måleri" som är uppbyggt på hög kompetens och lång erfarenhet. Vi erbjuder i princip alla måleritjänster inom reparation, nybyggnation och ombyggnation. Vi kan erbjuda vår hjälp till både företagare och privatpersoner, givetvis till hög kvalitet. Nybyggnadsmålning, renovering, om- och tillbyggnadsmålning inomhus eller utomhus ingår i våra tjänster och vi hjälper också gärna till med förslag på färgsättning och tapetval. När du anlitar oss som din målerifirma fixar vi allt från grundarbete till slutfinish. Vi har snickare, tak och golvläggare, kakelsättare med flera och kan på så sätt ombesörja fler moment än bara målning. Ring oss för en kostnadsfri offert och glöm inte att ROT-avdraget fortfarande gäller!

Våra målare erbjuder följande tjänster:

Varmt välkommen att höra av dig till oss!


Fastighet - Teknisk Förvaltning

Allt inom fastighetsservice!

Vi erbjuder helhetslösningar åt dig som fastighetsägare där vi har det totala ansvaret över dina fastigheter. Det innebär att vi har hand om:

Du som fastighetsägare kan givetvis också välja att enbart låta oss ansvara för vissa bitar av den tekniska förvaltningen. Oavsett vilken lösning du väljer arbetar vi med styrning mot de mål som du som fastighetsägare och vi tillsammans har satt upp gällande värdetillväxt, användarnytta och avkastning.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Byggtjänster

Effektiva och kvalitetsinriktade byggarbeten

Vi erbjuder det mesta inom byggnation:

Varmt välkommen att höra av dig till oss!