Startsida Företaget Referenser Kontakt

Copyright Full-Fart AB  |  Design UNICOM MEDIA

Följ oss i Sociala Medier!

Telefon: 0140-210 58

Epost: info@full-fart.se

Adress: Landågatan 8, 57334 Tranås


Org. 556871-1294

Startsida Företaget Referenser Kontakt

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket vi är stolta över! Auktorisationen är en garanti för kunderna att den leverantör de anlitar är seriös, följer lagar och regler.

Skicka in ditt CV

Klicka Här!

Bemanning

Kort eller lång period, vi har arbetskraften!

Vi har arbetskraften! Full-Fart AB är ett auktoriserat bemanningsbolag som jobbar inom flera olika områden men till största delen inom bemanning. Vi har personal för uthyrning (att tillgodose) till olika industrier, såsom truckförare, montörer, svetsare, lagerarbetare m.m.

Full-Fart AB hjälper Ert företag att lösa det mesta under semesterperioder, vid ledigheter eller arbetstoppar.

Full-Fart AB kan vara till hjälp när ni får in stora ordrar eller när ordinarie personal behöver assistans under kortare eller längre perioder. Att arbeta nära våra kunder och skapa en nära kontakt med medarbetarna är vår modell. Ge oss en arbetsbeskrivning så skickar vi medarbetare som passar er verksamhet. Heltid, deltid eller per timme – det mesta går att lösa!

Full-Fart AB jobbar aktivt med att ständigt förbättra oss. Vi för en dialog med Arbetsförmedlingen för att få bästa möjliga matchning mellan kund och medarbetare. (Skulle vi skicka en medarbetare som inte passar så byter vi ut personen i fråga inom en arbetsdag!)

Full-Fart AB är lika med snabbhet, flexibilitet och vi erbjuder bland det lägsta priset på marknaden. Det har visat sig vara mycket framgångsrikt och användbart för våra kunder. Full-Fart AB är ett företag att lita på, vi gör allt för att Ni som kund skall vara glada och nöjda.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!